Panter

panter20150928Panter är en helsvart okastrerad hankatt som senaste dagarna hållit till utanför Skönsbergsvägen 40 och 42 och ropat och velat komma in. Det är två personer som hört av sig och undrat om någon efterlyst kissen men ingen tycks sakna honom. Han var väldigt hungrig när han fick komma in till en av upphittarna och sedan slocknade han som ett litet ljus och sov en stund. Nu finns denna trevliga och i övrigt välmående katt hos oss, så det borde finnas en ägare som saknar honom.

Uppdatering: Panters ägare har inte dykt upp. Han är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Han uppskattas vara ungefär två år gammal och söker ett hem som utekatt i en fin miljö.

Nu har vår tjusiga svarta Panter fått sitt föralltidhem. Han kommer så småningom att få bli utekatt i ett fint område.