Grålle

Grålle dök i mars upp på Tvärvägen i Matfors där han slog läger i en ampel i växthuset och åt brödsmulor som slängdes ut åt fåglarna. Han var från början mycket skygg men i juni tröttnade han på att luffa och gick helt sonika in i huset och hoppade upp i soffan. Den ena katten som redan bodde i huset tyckte inte alls att Grålle skulle finnas där så då tog vi in honom. Annonseringen efter ägare har inte gett resultat och Grålle blev återigen blyg när han kom in till oss men nu har han börjat lita på oss också och har därmed börjat gosa ordentligt. Det här är en katt vars högsta önskan är att ha en alldeles egen familj som tycker om honom, han har gått ute länge och är så värd att få slå sig till ro i ett lugnt hem. Han är numera kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och åldersuppskattad till under fem år. Det vi vet just nu är att han söker ett hem utan andra katter eller barn så han får all den uppmärksamhet han så väl förtjänar. Veterinären blev väldigt förtjust i honom, han har inga som helst aggressiva tendenser utan är bara lite blyg men han tar sig för varje dag.

Grålle har fått ett nytt hem :)