Petter

petter20150727Petter är en social och snäll kille som kom till oss via ett omhändertagande. Han är en ståtlig brunsvarttigrerad grabb som imponerat stort på sitt jourhem med sitt lugn och sin vänlighet. Han tycker mycket om andra katter, han har bott med katter i sitt förra hem, och skulle inte ha något emot att få en kattkompis i sitt nya. Han skulle nog inte protestera om han fick bo med kattvänliga hundar heller. Han är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och tros vara cirka tre år gammal. Helst vill han ha ett hem med möjlighet att gå ut i en fin miljö, men med kattkompis och innätad balkong kan han säkert även uppskatta innelivet, bara han har någon han får gosa ordentligt med.

Petter har fått ett nytt hem hos en kisse som förlorat sin kattkompis. Petter är en vänlig själ så vi hoppas han ska charma sin nye vän, vi håller tummarna!