O`Malley

omalley20150514O`Malley är en vacker hankatt som en dag dök upp hos en familj på Februarivägen i Ljustadalen. Han skrek enträget och familjen trodde att han var en vilsen friare men det visade sig att han är både kastrerad och öronmärkt och helt enkelt bestämt sig för att flytta in här. Tyvärr går märkningen till förra ägaren, som placerade om honom för något år sedan till Njurunda och tyvärr förlagt uppgifterna om hans nya ägare.

Uppdatering: O’Malleys ägare har inte givit sig tillkänna trots att vi polisanmält honom upphittad, annonserat på hemsida, Facebook samt i dagstidning. Nu är O´Malley redo att flytta och han längtar så efter sitt nya föralltidhem. Han är en otroligt trevlig katt, vacker, snäll och väldigt social. Ingen kan motså hans charm, han är en riktig liten Don Juan. O´Malley vill vara utekatt i en bra utemiljö. Han är sex år gammal, kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

O’Malley får stanna i sitt jourhem :)