Elisabeth

Elisabeth är en sköldpaddsfärgad honkatt som hållit till vid lekparken på Sallyhillsvägen i cirka en månad. Boende i området har blivit lite fundersamma vem som kan tänkas rå om denna dam, men ingen verkar veta. Eftersom det är ett vältrafikerat område fick hon således komma till ett av våra jourhem.

Uppdatering: Elisabeths ägare dök aldrig upp. Hon visade sig vara kastrerad och har nu fått en öronmärkning och vaccination. Hon är en väldigt lugn och kelen katt. Tycker om att ligga nära och mysa. Vill lägga sig tidigt på kvällen och stiga upp sent på morgonen, en riktig livsnjutare. Jourhemmet tror att Elisabeth skulle trivas i ett lugnt hem och att hon skulle njuta av att få vara utekatt, man ser en längtan hos henne där hon sitter och tittar ut genom fönstret, en längtan efter gräs under tassarna och en och annan spännande fågeljakt.

Till slut dök Elisabeths ägare upp, hon heter egentligen Maja och bodde i området. Nu har hon fått komma hem igen.