Ari

Ari är en förmodat ung, okastrerad hona som dök upp på Trossvägen på Alnö för några veckor sedan och jamade högt och ville in i värmen. Hon verkar ha prickat precis rätt när hon sökte hjälp, upphittaren var driftig nog att ta henne till veterinär där det konstaterades att hon hade öronskabb som nu behandlas. Hon var otroligt hungrig i början, men har nu förstått att matskålen inte har några ben och kommer inte springa ifrån henne, så nu är allt som det ska. Ari är gråtigrerad med lite skiftningar i orange (sköldpaddstigrerad) och är helt bedårande! Så fort jourmatte kommer hem från jobbet spinner hon som en liten kurrmaskin och tar alla tillfällen i akt att få vara nära och mysa, gärna på sin människa. Hon är en duktig apportör som leker med sina bollar och villigt bär dem i munnen till jourmatte så hon kan kasta och Ari får hämta. Jourmatte tror hon skulle gilla en kattkompis. I jourhemmet är hon bästis med ett gosedjurslejon vars man hon ömt tvättar och vårdar.

Uppdatering: Ari är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och söker sitt nya hem. Hon är åldersuppskattad av veterinär till ett år och är en mycket social tjej som är ganska aktiv så hon söker ett hem som utekatt i en bra miljö, efter sedvanlig inomhusmånad.

Ari har fått ett hem med en annan katt som också kommer från oss. Nu hoppas vi katterna ska tycka om varandra. Vi håller tummarna!