Rocky

rocky20150409Rocky är en okastrerad hankatt som senaste tiden hållit till på en gård i Galtström, Njurunda. Upphittaren har hört sig för i området men ingen vet var han kommer ifrån och okastrerade katter kan gå långt. Han är snäll och kelen och sitter gärna i knäet på sin jourmatte och tycker att livet är kalas för stunden. Rocky är svart med vit mage, hals och vitt i ansiktet. Bägge framtassarna är vita och likaså bakbenen.

Uppdatering: Rocky är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Han är åldersuppskattad till mellan två och tre år och söker nu sitt nya hem. Då han valt att söka hjälp på en gård med andra katter tror vi att han skulle kunna komma överens med andra djur men man har alltid en prövomånad när man adopterar en katt hos oss så man ser att katten trivs i sin nya situation. Rocky tog bilresan till veterinären med ro så han är inte en lättstressad grabb, han verkar gå med på det mesta :)

Jourmatte hälsar att Rocky är den perfekta katten. Han är social och trevlig och vill vara med, ligger bredvid i soffan på kvällarna och sover i sängen på natten. Han gillar att bli buren och svarar när jourmatte pratar med honom. En riktigt gosig kille som kommer att förgylla tillvaron för sin ägare :)

Rocky har nu fått flytta till en kattfröken som vi hoppas han ska charmera. Gör han det väntar så småningom utevistelse för Rocky och hans tös.