Bodil

Bodil har i någon veckas tid traskat runt i Västloning, mellan Indal och Liden, och sökt hjälp i olika hus. Till slut hittade hon ett hus med kattlucka och traskade helt sonika in där. I det huset bodde redan en katt som inte tyckte det var helt skoj att få en Bodil på halsen så nu finns hon hos oss. Det är en trevlig och social sköldpaddstigrerad hona med vita tecken. Hon är ej id-märkt.

Uppdatering: Bodils ägare har inte dykt upp och hon söker nu ett nytt hem. Det här är en lugn och jättemysig fröken på under året som dock längtar ut så hon söker ett hem med en bra utemiljö som hon kan njuta av efter sedvanlig inomhusmånad. Hon kommer att vara kastrerad, vaccinerad och öronmärkt vid flytt.

Bodil är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och åldersuppskattad till mellan ett och två år. Hon är tingad och ska få flytta på prov till en familj med hundar så nu håller vi tummarna att hon uppskattar vovvar!