Vilma

Vilma dök upp i Skedvik, Matfors och ställde sig vid en dörr och skrek. Husägaren upptäckte att hon var rejält mager och gav henne lite köttbullar som hon fullständigt slukade. Vi tog in Vilma och det visade sig vara en ung honkatt i ett ytterst dåligt skick, hon har nog varit vilsen ett tag. Just nu mår inte Vilma bra så hon är hos veterinären och vi hoppas kunna rädda henne.

Nu är Vilma opererad och hon klarade det trots hennes dåliga skick. Det var en dräktighet som gick fel vilket resulterade i en väldigt inflammerad livmoder. Hon fick missfall i jourhemmet när hon kom in och höll på att förblöda. Vilken himla tur att hon kom till oss i rätt tid, ute och vilsen hade hon inte överlevt många dagar i detta tillstånd.

Vilma har repat sig helt efter sin operation och ingen ägare har dykt upp. Hon får nu flytta på prov till en av våra tidigare sålda katter, Bagheera så nu håller vi tummarna att dom visar sig gilla varandra :)