Valdemar

valdemar20150120Valdemar är en kastrerad men omärkt hankatt som senaste veckan bott på en altan på Varvsgatan i Timrå. Han är en riktigt snäll och gosig kille som någon måste sakna. Vid inkomst hade han nog rullat sig i något en häst lämnat efter sig för han luktade som ett helt stall men nu är han duschad och inne i värmen och verkar tycka att livet är ganska okej för stunden. Han är semilånghårig, svart med vit haka, vitt på bröstet och vita tassar, svansen är helsvart och yvig.

Valdemar var som bekant redan kastrerad och har nu fått en öronmärkning och vaccin. Han är åldersuppskattad till ett par år och är en lugn kille som vill ha ett hem utan barn då han kan tycka det blir jobbigt om det blir för stojigt. Han trivs alldeles ypperligt som innekatt och är väldigt gosig när han känner sig trygg.

Valdemar har fått ett nytt hem