Svante

svante20150120Svante är en kastrerad, vaccinerad och öronmärkt katt som är cirka 1,5 år gammal. Han kom till oss tillsammans med sitt kullsyskon Sally. Syskon har, som det är känt, en tendens att bråka lite. Vi märkte dock att syskonbråket gjorde att Sally tog ett kliv tillbaka, så därför har vi särat på dem. Svante mår toppen som ensamkatt och har, med lite bråk, även fungerat med sitt kullsyskon. Han verkar ha en dominant sida, så vi tror att det bästa för honom är att han får vara ensamkatt. Han är otroligt kelsjuk och ligger gärna likt en bäbis i jourmatte- och husses famn. Han är väldigt intelligent och förstår det här med att öppna dörrar, så ibland dyker han upp på platser som man kanske inte väntat sig! Han är helt bekväm med att vara innekatt. Han är mycket ömsint och leker snällt, men kan kräva uppmärksamhet om man håller på med mobiltelefonen, då kan han nafsa på telefonen i protest, men aldrig på oss människor. En riktig raring som säkerligen skulle trivas i ett förhållandevis lugnt hem. Blir det för mycket tjo och tjim går han och öppnar någon dörr och lägger sig, så är man förtjust i kurragömma är detta rätt katt!

Svante har fått ett nytt hem som innekatt där han kommer att få mycket kärlek :)