Maya

maya20141219Maya dök upp på en gård i Östanå/Tösta, Kovland för ungefär en vecka sedan och var så hungrig att hon åt av svålen som hängde åt fåglarna. Vi får nu portionera maten åt henne för hon hetsäter av lycka över att ha en matskål. Hon tros vara drygt halvåret gammal och är semilånghårig med vita tecken och precis hur gosig som helst, någon måste sakna denna underbara lilla tös. Hon är varken öron- eller chipmärkt.

Maya är nu kastrerad, vacc och id-märkt. Hon är en helt underbar liten flicka som har massor med bus i kroppen!

Maya fick ett nytt hem men kom tillbaka hos oss. Hon var lite för busig för familjens små pojkar som tyckte hon var jobbig :) Nu söker alltså detta lilla busfrö ett nytt hem, gärna med chans att få gå ut för vi tror hon skulle behöva det.

Nu får vår fina Maya en ny chans som vi tror kommer att passa henne. Hon får flytta till ett stort hus, får kattkompisar och så småningom får hon stora ägor att inspektera. Det blir toppen för denna busiga tös :)