Marie Curie

Marie är upphittad på Söndagsvägen i Sundsbruk. Hon bosatte sej där under en altan och det var snart ett faktum att hon ansåg det vara hennes hem för hon gick ingenstans på ett par veckor. Familjen som bodde där letade ägaren, de kontaktade även oss så vi efterlyste ägaren på vår sida men inget napp. Under en altan ska ingen bo så denna tjej fick komma till oss istället.

Marie är en sån gosig tjej, hon kryper gärna upp i famnen och snusar in sig i nacken på jourmatte som liknar det med att Marie ger henne en kram. Hon är en pratsam tjej som kanske undrar om vi kan hjälpa henne hitta hem eller så har hon bara mycket att berätta om sin tid där under altanen och hennes iakttagelser.

Ingen ägare hörde av sig och ville ha tillbaka denna lilla juvel. Marie är därför nu kastrerad, vaccinerad och id-märkt och söker ny sitt nya hem. Hon är en lättsam tjej på ca 2 år som jourhemmet tror skulle uppskatta vara utekatt i en lugn och trygg miljö.

Vill du adoptera Marie så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se. Det går även bra att ringa oss på vår telefontid, nr 0705456917.

MARIE HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM