Clumsy

Clumsy (fd Holdem) hittades i Söråker där han vandrat runt ett tag. En familj hade ett extra gott öga åt honom och tog honom under sina vingar. De annonserade honom hos oss som upphittad och även i Söråkersgrupper men inget napp på ägare. Efter flera månader tyckte de att hans skick blev sämre så de tog honom till oss. Han var först väldigt tveksam till vika vi var och att tvingas vara inomhus efter nåt år av vandrande. Dock tog det inte många dagar innan han sakta började tina fram och han visade sig vara en väldigt trevlig kille. Namnet Clumsy fick han av oss för att han blir så till sig när han gosar att han har ramlat ned från sin favorithylla ett antal gånger, han tappar alla koncept :-)

Nu söker Clumsy som nu är kastrerad, vaccinerad och idmärkt sitt nya hem, han uppskattas vara ca 4-.5 år.

Jourmatte beskriver honom såhär:

” Han gillar att bli ompysslad, när jag tar fram borsten kommer han direkt och vill bli borstad. Älskar att chilla på balkongen. Vill gärna ha koll på vart jag är och kommer med jämna mellanrum och vill ha kärlek. Verkar inte ha problem med okända utan vill hälsa och gosa med alla”

Vi söker till Clumsy ett hem med möjlighet att vara utekatt. Miljön ska vara lugn och utan hård trafik i närområdet.

CLUMSY HAR NU FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Vill du adoptera Clumsy så maila oss på info@sundsvallsdjurhem