Tuff

Tuff kom till oss via ett omhändertagande i en annna kommun.

Det vi vet om honom är att han var högt älskad av sin ägare men saker blir inte alltid som man vill eller önskar och nu letar vi Tuff ett hem som likt det förra han hade kommer att älska Tuff högt.

Tuff är en 7 årig kille med massor av bus i kroppen. Han är lite rastlös i jourhemmet så lyckligast blir han nog om han får vara utekatt i en lugn gärna lantlig miljö utan stora vägar med mycket trafik i närområdet. Möjligtvis innekatt i ett hus med tillgång till innätad balkong. Han är en gosig katt men kan i bus vara lite väl uppspelt så inga småbarn i hans nya hem. Han kommer att bli någons lilla lyckopiller, det är vi säker på :-)

Naturligtvis är Tuff kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Kan du ge denna snygging ett nytt hem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

TUFF HAR FÅTT ETT NYTT HEM! 😊