Ida och Simpson

Ida och Simpson är ett omhändertagande från en annan kommun.

De här två älskar varandra så de vill bo tillsammans och vilka är vi att sätta oss emot äkta kärlek. De är två riktiga gosisar än om Ida är aningen försiktig men de vill gärna vara nära sin jourmatte och helst ha sin kompis bredvid också. De är två kärleksfulla pälsbollar.

Dessa två underbara katter söker ett lugnt hem, alltså ingen barnfamilj eller andra djur. En innätad balkong är ett stort plus och ingen liten lägenhet utan de vill ha lite yta att busa på. De kan vara innekatter eller ha möjlighet att vara ute i trygg lantlig miljö med avsaknad av hårt trafikerade vägar i närområdet.

Båda är kastrerade, vaccinerade och id-märkta.

Vill du adoptera Simpson och Ida så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

IDA OCH SIMPSON HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM! 😊