Dino

Dino är en katt som vi hört talas om i flera år. Vi har vid ett par tillfällen lånat ut fällan för att få honom till vår omsorg men han är för smart för att gå in i den så vi har gått bet på att få honom till oss. Han är en överlevare som tillslut en man förbarmade sig över och de fick en fin relation, Dino kom och gick som han ville men han hade äntligen en trygg plats i livet. Saker händer dock som gjorde att Dino inte kunde vara kvar och Dino blev omhändertagen och nu är han hos oss. En rädd katt anlände till vår katteria och vi funderade på hur detta skulle gå men i Dinos ögon fanns en vänlighet och nyfikenhet och efter några dagar visade en lite osäker Dino hur otroligt snäll och tillgiven han är.

Nu är det  verkligen dax för vår fina Dino att finna sitt nya hem där han får stanna och vara trygg. Han är en sån förtjusande herre. Lite försiktig i början men efter någon dag charmar han alla i sin väg med sitt lugna sätt och med ett utseende som vittnar om ett hårt liv ute. Aldrig mer ska Dino behöva uppleva hemlöshet, inte heller ska han behöva frysa och leta mat. Vi vet att hans nya hem finns därute, det gäller bara att era vägar korsas och tycke uppstår :-)

Vi söker till Dino ett hem som utekatt i en lugn och trygg miljö. Vi tror han blir lyckligast så, han är van att vara ute och patrullera. Han vill ha en lugn vuxen familj, ingen barnfamilj. Han är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

DINO HAR HITTAT SITT NYA HEM!

Vill du ge Dino ett nytt hem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.