Sture

Sture är ett omhändertagande från en annan kommun. Han har varit hos oss länge nu, alltför länge. Nog måste det väl finnas någon därute som vill adoptera denna fina och snälla kille.

Han gillar sällskap så vi söker någon som är hemma mycket. Han älskar att ligga på jourhemmets innätade balkong så erbjuder man ett hem som innekatt så är detta ett stort plus, han skulle nog även kunna gilla att få vara utekatt i en lugn och trygg miljö

Jourhemmet beskriver Sture som väldigt kärlekstörstande, han ligger mer än gärna i knät på jourmatte och myser, hon säger att han är den mysigaste som finns, vill alltid ha huvudet i hennes knä. Han har också börjat sova med henne i sängen.  Sture är en är en lugn och mysig kille. Dock kan han vara lite försiktig, han är ingen tuff och framåt katt mot de han inte känner utan föredrar då att spana på säkert avstånd, höga ljud är också otäckt tycker Sture men med de han känner är han som en liten nallebjörn

Sture är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

STURE HAR HITTAT SITT NYA HEM

Vill du adoptera Sture så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917