Sture

Sture är ett omhändertagande från en annan kommun.

Sture kom med sina kompisar Maja och Sune men vi tror att han mår bäst som ensamkatt, han vill ha all uppmärksamhet från sin människa.

Jourhemmet beskriver Sture som väldigt kärlekstörstande, han ligger mer än gärna i knät på jourmatte och myser, hon säger att han är den mysigaste som finns, vill alltid ha huvudet i hennes knä. Han har också börjat sova med henne i sängen.  Sture är en är en lugn och mysig kille. Dock kan han vara lite försiktig, han är ingen tuff och framåt katt mot de han inte känner utan föredrar då att spana på säkert avstånd, höga ljud är också otäckt tycker Sture men med de han känner är han som en liten nallebjörn

Vi tror att Sture uppskattar ett lugnt hem, han fixar att leva som innekatt men kan även vara utekatt i en bra utemiljö.  Vill man adoptera en innekatt ska man bo på en relativt stor yta och gärna ha tillgång till att näta in en balkong eller altan. Sture är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Sture så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917