Dio

Det här är Dio. Vacker som en dag med sin smokefärgade päls och med ett mjukt fint sätt. Visserligen ser han sur ut som ett åskmoln på bilden men det kan ha sina orsaker. Att sitta stilla länge och posera kan ju få vem som helst på dåligt humör, mycket skönare att chilla i soffan helt otvunget eller varför inte få jourmatte att servera något gott att äta, livet är till för att njutas av, inte tvingas agera fotomodell.

Så till detta med mat… Dio har en vikt som inte är bra för honom, han är tjock (förlåt Dio), rejält tjock eller om man vill uttrycka det snällare så är han en väldigt fluffig katt. Han behöver gå ned i vikt. Vi tro att bästa sättet att göra det är att han får vara ute och röra sig i samband med rätt kost.

Dio är van att bo med andra katter och hundar, han är naturligtvis kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Har du ett lugnt och kärleksfullt hem att erbjuda Dio med en bra utemiljö så anmäl gärna ditt intresse för Dio genom att maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.