Ozzy

Ozzy är en hankatt på ca 5-6 år. Han är en försiktig men jättesnäll kille. Han fick beröm för gott uppträdande hos veterinären, det vet vi inte om originalet Ozzy Osbourne hade fått :-). Han är rätt ny hos oss så han ligger mest och iakttar världen från ett säkert ställe, gärna under en säng men när han är redo kliver han nog fram och är mer kavat. Jourmatte hälsar dock att han är supergosig och snäll när han ibland tar sig en upptäckartur i jourhemmet, då gosar och puffar han uppmananande, nu ska vi gosa! Han är väldigt tålmodig och låter sig inspekteras av jourmatte så att öron och tassar är ok.

Ozzy har levt som utekatt så vi tror att han vill fortsätta med det i en lugn och trygg utemiljö. Han är van att leva med andra katter samt hundar. Ozzy är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt-

 

OZZY HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Vill du adoptera Ozzy så maila oss på info@sundsvallsdjurem.se eller ring 0705456917