Smulan

Smulan är en omplacering.

Han kom tillsammans med Kattis. Smulan är en försiktig kille till en början men tinar efter ett tag, han är dock väldigt vän i sitt sätt så han söker ett lugnt hem som ensamkatt där han får mycket uppmärksamhet. Smulan har tidigare levt som innekatt och vi vill att han fortsätter med det. När vi placerar innekatter vill vi att de som utekatter ska få tillgång till frisk luft via en balkong eller uitevistelse i sele, ska man ha en innekatt på balkong ska den enligt lag vara in-nätad. Att få höra fågelkvitter och jaga flugor sätter guldkant på livet för en innekatt. Naturligtvis är Smulan kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Smulan så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 0705456917 på telefontid.

SMULAN HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM