Anna

Fina Anna hittades på Stena Stål i Timrå där hon bestämde sig för att flytta in. Dock var inte  miljön där den bästa för en liten kisse att vistas i så en av killarna som jobbar där kontaktade oss.

En av tjejerna i styrelsen for dit för att hämta henne och kollade på plats om hon var märkt. Det visade sig att hon var chippad med chipnumret gick till den första ägaren som omplacerat henne 2018 och inte hade några uppgifter kvar till den som hon placerades hos. Det enda fd ägaren minns är att hon placerades i Timrå som innekatt.

Trots facebooks stora spridningsområde så har vi inte lyckats lokalisera en ägare så nu söker denna kattflicka ett nytt hem. Anna är en supertrevlig katt som vi tro passar både som inne eller utekatt i en lugn och trygg utemiljö. Anna är kastrerad vaccinerad och id-märkt

Vill du adoptera Anna så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på telefontid 0705456917.

ANNA HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM