Valentin

Valentin är en kisse som under ett tag uppmärksammats på Björn/Skatan där han ätit mat som lagts ut till fåglarna. Familjen led så med den stackars katten som i kylan försökte få i sig något att äta och över hans bedrövliga skick så de kontaktade oss.

Nu sitter Valentin hos oss i värmen och med uppdukad buffé att äta av, inge mer fågelmat till Valentin. Vi reserverar oss dock för kön, kan bli en Valentina när vi lärt känna varandra och vi får känna ordentligt, chip är dock kollad och han är omärkt.

Nu får Valentin vila ut, han är en snäll katt men rädd. När han landat ska han få raka bort sina hemska tovor och förhoppningsvis kommer han snart att få lite hull på sin magra kropp.

Äger du eller vet du vem som äger Valentin (Valentina) så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Valentin eller Barbie som hon hette hade varit borta i 3 år men kunde nu återförenas tack vare sin öronmärkning med sin lyckliga matte-