Heily

Heily är en vädurskanin som hittades efter eljuspåret vid Södermalm/ LV5 i höjd med Grevenbäcken. En tjej som var ute och gick uppmärksammade henne och en stund senare var hon fångad och sitter nu hos oss i väntan på att en ägare ska vilja ha igen sin fina tjej.

Ingen ägare hörde av sig på Heily så nu söker hon ett nytt hem. Heily vet vad hon vill… och det är att man ser henne! Ignorerar man henne visar hon sitt missnöje genom att stampa tills hon har ens uppmärksamhet och ger henne snälla klappar och gos. När hon är ute och skuttar så vill hon helst att man sitter på golvet så att hon, när hon känner för det, kan skutta fram och få lite kärlek.  Hon är alltså en alldeles underbar liten kaninflicka som nu söker sitt föralltidhem. Som alltid vill vi ge våra kaniner hoppiga och studsiga hem, alltså utrymme för en kanin för lyckorusningar och nyfikna upptåg, de ska inte bli burkaniner än om de naturligtvis måste ha en sån men med möjlighet till frihet-

Kan du ge Heily ett fint kaninhem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

HEILY HAR FLYTTAT TILL SITT NAY HEM.