Ares

Ares är upphittad i Vivstavarv/ Timrå bland de gamla arbetarbostäderna vid kapellet. Han har setts ett tag i området men ingen vet vart han hör hemma. Han är en supergosig och vad vi tror kastrerad kille. Problemet är att han är så tovig att han har svårt att göra sina behov, allt fastnar och har bildat som en kaka bak men vi tror vi känner avsaknaden av kulor. Ska man ha en långhårig katt ute så är pälsvård a och o, att ha en katt i detta pälsskick är oacceptabelt. Nu kan det ju vara så att Ares är vilsen och har varit ute utan tillsyn ett tag så nu vill vi hjälpa honom hem. Han är en social och tillgiven katt så någonstans måste det finnas någons om saknar sin kille.

Äger du eller vet du vem som äger Ares så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

ARES BODDE I OMRÅDET.