Picasso

Picasso är en kille som kom från oss från början när han var kattunge, han var en av bebisarna i Författarkullen. Saker händer och Picasso är tillbaka hos oss och söker sitt nya hem.

Han är ca 1 ½ år, kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Han är verkligen en supermysig katt. Social, busig och tillgiven, han är en trogen och rolig bästa kompis. Precis som konstnären Pablo Picasso gillar denna kille det vackra i naturen, han älskar att vara ute och upptäcka och det vill vi inte ta ifrån honom, hans glädje är enorm ute. Picassos äventyr.

Vi söker till Picasso ett hem utan andra djur, han vill vara ensamkatt med all uppmärksamhet. Vi är som alltid noga med utemiljön så inga stora bostadsområden, inte lägenhet om man vill ha utekatt och inga hårt trafikerade vägar i närheten.

Är du intresserad av Picasso så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Picasso flyttat till sin nya matte :-)