Saga

Saga kom till oss med 5 kattungar genom ett omhändertagande av Länsstyrelsen. Hon har varit en jätteduktig och tålmodig kattmamma som nu själv längtar efter ett eget hem. Hon ligger gärna bredvid jourmatte och har släppt fram sina kattungar så de fått all fokus och som alla mammor prioriterat dem framför sig själv. Nu är det hennes tur att att få alla strålkastare på sig. Vackra Saga är redo att möta sitt nya hem. Hon är en jättesnäll och kärleksfull katt som gillar bus. Hon skulle passa som innekatt i hus eller utekatt i en bra miljö. Hennes päls är vackert glänsande stålgrå, hon är en liten skönhet helt enkelt.

Naturligtvis är Saga, kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Vill du adoptera Saga så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Nu har Saga äntligen flyttat till sin nya familj.