George och Ior

Dessa två killar kom till oss genom ett omhändertagande. De är ca 7 månader gamla och söker nu ett hem tillsammans då de är väldigt tajta. George är den mer kavata av dem och Ior lite mer försiktig. Bägge är dock sociala, gosiga och trevliga smågrabbar som brottas och busar tills de slocknar tätt tätt intill varandra, deras motto är Alltid vid din sida :-) De är vid flytt kastrerade, vaccinerade och öronmärkta. De kräver lite yta dessa busungar så ingen liten lägenhet söker vi till dem och ska de vara utekatt ska miljön vara lugn utan hårt trafikerade vägar i närheten, inga stora bostadsområden.

Småkillarna är nu tillbaka hos oss då nya matte visade sig vara allergisk. De söker åter sitt nya hem tillsammans.

Vill du adoptera George och Ior så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har grabbarna flyttat och ska bo på en gård med mjölkkor, blir ett mysigt kattliv det .

.