Houdini

Houdini är en stooor kanin, antagligen en Belgisk jätte eller möjligen en blandras med Belgare i sig, vi uppskattar han vara runt 6 månader. Han är upphittad på Södermalm i somras men upphittaren har inte lyckats få Houdini att komma hem. Nu är denna vackra jätte hos oss och väntar på att en ny familj ska adoptera honom, han kommer då att vara kastrerad. Houdini är en otroligt charmig kanin som glatt skuttar runt i jourhemmet och gillar närkontakt. Han är som en liten hund, tillgiven och snäll samt nästintill rumsren.

Vi söker en familj i hus, detta är ingen kanin som ska bo året runt i en lägenhet. Han behöver lite yta och till sommaren skulle han uppskatta en stor utehägnad så han får skutta loss ordentligt för vi märker att han är en riktigt busig kille. Denna vinter måste han bo inomhus då han inte hunnit bygga upp nån vinterpäls.

Kan du erbjuda Houdini ett kärleksfullt hem där han får mycket sällskap och tillgång till större ytor så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu är Houdini tingad och ska få flytta till ett nytt hem med två andra kanintjejer, vissa har tur :-)