Mimmi och Musse

Mimmi och Musse är upphittade i en transportbur av en busschaufför på bussen Njrunda-Stavre-Navet. Buss 7048 Linje 120. De är nu hos oss i väntan på att en ägare ska höra av sig. De är två rätt rädda små kissar som säkert saknar sin ägare.

Uppdatering: Mimmi och Musse blev när de väl landat i jourhemmet två supermysiga små katter som busar med allt de ser, gosar gärna med jourmatte och sover tillsammans som en liten boll. Dessa två är otroligt kär i varandra, de är två välskötta och fina kissar som någon skött om på allra bästa sätt, varför det blev så här vet ingen men Musse och Mimmi mår bra och det är huvudsaken.

Äger du eller vet du vem som äger Mimmi och Musse så kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.

Nu har Mimmi och Musse flyttat till sin nya familj smo består av både två och fyrbenta vänner :-)