Jerker

Jerker är son till Sonja och söker nu ett nytt hem. Jourmatte beskriver Jerker som Tjuren Ferdinand, han sitter och observerar saker  innan han gör något och kan vara lite försiktigt i början men sen är han som vilken busig kattunge som helst. Vi tror att han kommer att vilja ha ett nytt hem med sällskap av en annan katt.

När man adopterar en kattunge av oss vill vi inte att man är borta långa dagar då det är ett stort ansvar att ha en liten bebis hemma, mycket kan hända en äventyrslysten kattunge än om den bara är inomhus. Om man bor så att man med tiden kommer att ha Jerker som utekatt så ska han hållas strikt inomhus tills han blir 6 månader, då kastreras och öronmärks han (vaccinerad är han vid leverans) och efter det är han redo att på egen tass vara ute.

Vill du adoptera Jerker så maila oss en intresseanmälan på info@sundsvallsdjurhem.se

TINGAD