Rasmus

Rasmus är en troligen okastrerad hankatt, han har inte låtit oss känna efter. Han är en snäll katt men stressad för tillfället så vi låter han landa hos oss först. Han är hittad i Laggarberg där han hållit till ett tag, vi misstänker att detta kan vara en stallkatt eller en katt som varit väldigt länge utomhus för innelivet är än så länge inte riktigt bekvämt för honom.

Nu har Rasmus landat och han har visat sig vara en urgosig katt. Ingen ägare horde av sig så nu är han kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och letar efter sitt nya hem, så här skrev jourmatte om honom:

Åh, han är så himla lojal och snäll. När man lyfter honom omfamnar han en i världens varmaste kram❤️ Är lite försiktig men vill helst sitta i knä länge. Han pratar mycket. Han passar nog i ett hem med en person som ger honom samma lugna kärlek som han ger tillbaka. Att vara inne har gått jättebra här också. 
 

Vill du adoptera Rasmus så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Rasmus fått ett nytt hem, innekatt på vintern och ute I sommarstugan på sommaren, blir ett perfekt liv för Rasmus