Sigge

Det här är Sigge, en kastrerad och öronmärkt svart/vit hankatt. Upphittad i Söråker, Bondhamn. Varken vi eller upphittaren får kontakt med personen som öronmärkningen är registrerad på så då hoppas vi att de hittar oss istället. Sigge är en urgosig kille som efter bara nån timme agerade halsduk på jourmatte när hon låg och vilade, han kröp tätt tätt intil och myste in sig ordentligt. Han var ordentligt hungrig när han hittades så han har nog varit borta ett tag.

Ingen ägare verkar vilja ha tillbaka Sigge så nu söker denna underbara katt ett nytt hem. Han vill vara utekatt i en bra utemiljö så kan du erbjuda honom det och letar efter en trogen liten vän så är Sigge nog den du söker.

Sigge har nu flyttat till sitt nya hem.

Vill du adoptera  Sigge så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se