Mira

Mira hittades av en privatperson på Skidstadion i Skönvik. Vi har genom åren fått samtal om en kisse som uppehåller sig däruppe men bor i närområdet men vi vet inte om detta är samma katt. Upphittaren tyckte förståeligt nog att detta var ett konstigt ställe att uppehålla sig på alldeles själv, långt borta från ära och redighet så kissen fick följa med hem och sökandet efter ägarna startade. Trots att Mira legat på vår facebooksida så hörde ingen ägare av sig och nu sitter hon i ett av våra jourhem. Mira är en supertrevlig katt som installerade sig direkt i jourhemmet, som om hon inte bott någon annanstans.

Äger du eller vet du vem som äger Mira så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Mira bode I närheten och brukar följa med matte när hon är ute och motionerar därav hade hon hamnat där på berget.