Allie

Allie är en liten honkatt som sökte sig till en sommarstuga I Norrbäcken / Kovland. Hon var utsvulten och mager så familjen som bodde där kunde inte annat än att hjälpa den vilsna katten. De sökte först ägaren själva men när ingen ägare gav sig tillkänna så ringde de till oss och nu har hon landat I en av våra jourhem. Så här beskriver jourhemmet Allie:

”Hon är en katt som alltid vill vara med och gärna sover med en tass i ansiktet om hon inte får sova på det. Hon fann sig direkt när hon kom hit. Hon tog ett varv sen kom hon och lade sig i mitt knä.” En urmysig katt alltså som någon verkligen borde sakna.

Uppdatering: Ingen ägare gav sig till känna så nu söker Allie ett nytt hem att förgylla med sin närvaro. Hon är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Vill du adoptera Allie så kontakta oss på nummer 070-54 56 917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Allie fått en alldeles egen matte.