Dixie

Dixie är en honkatt på ca 5-6 månader som hittades på Södra Bergets Friluftsområde. Hon gick helt lugnt över parkeringen men upphittaren tyckte att detta inte var en bra plats för en ung flicka att vistas på så hon kontaktade oss och nu sitter hon tryggt i en av våra jourhem, hon var både trött och hungrig när hon fick komma in. Att hon dessutom är en mycket gosig och snäll katt tyder på att någon varit snäll och brytt sig om henne så vi hoppas någon saknar henne.

Uppdatering: Ingen ägare hörde av sig på fina Dixie så nu är hon kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon är en supertrevlig liten kattfröken, busig och gosig, en liten juvel helt enkelt.

Nu har Dixie fått sin egen familj, innekatt i ett hus med en Lillhusse som älskar sin alldeles egna katt.

Vill du adoptera Dixie så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se