Kamilla

Kamilla är en ung honkatt, troligen vuxen men ung. Hon tyckte att ett företag på Institutsvägen/ Haga skulle passa bra som hennes privata restaurang och varje dag satt hon där och tittade in på dem genom fönstret, trånande efter mat. Nu insåg de som jobbade där att det inte var en restaurang för hungriga kissar de bedrev och att små flickor ska äta hemma och inte ränna runt och verka vilsen och hungrig så de ringde oss.

Uppdatering: Ingen saknade Kamilla så nu är hon kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon är lite försiktig men otroligt gosig och snäll och kommer att göra hennes nya människa väldigt lycklig bara hon får en chans att visa vem hon är. Hon söker ett lugnt hem och är utemiljön rätt så skulle hon nog gilla det men hon passer även som innekatt.

Vill du adoptera Kamilla så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se