Kevin

Kevin hittades för ett tag sen mager och frusen i Gryttjom / Söråker. Han är semilånghårig, okastrerad och tovig, han verkar väldigt trött. Upphittaren tog in honom men det funkade inte med hennes egna katter så han fick komma till oss. Nu kommer han att få lugn och ro, bli av med alla onda tovor och äta god mat, rena spa-upplevelsen väntar honom.

Uppdatering: Nu är Kevin av med alla sina tovor samt kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Han är en urgosig kille som veterinären uppskattar till 2-3 år. Han söker ett hem där han har möjlighet att få vara utekatt I en bra miljö. Vi tror att han skulle uppskatta att vara ensamkatt utan andra djur.

Vill du adoptera Kevin så kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring oss på 070-54 56 917 under telefontid (står på hemsidan)

Nu har Kevin flyttat till sin nya famil och kommer att få bli utekatt när den obligatoriska innemånaden är över.