Embla

20161012emblaEmbla är en liten kattunge som blir 12 veckor första veckan i november. Hon hittades ute när hon var ca 4 veckor, hon låg på en gård och jamade förtvivlat. Familjen som hittade henne lade henne i stallet i skydd från vind och blåst och i hopp om att mamman skulle sköta om sin bebis men snart låg hon ute på gården och skrek igen. Familjen insåg att detta inte skulle funka så de ringde oss. Vi har flaskmatat den lilla bebisen var tredje timme dygnet runt och nu har Embla som är en riktig liten överlevare växt till sig och blivit en gosig och framförallt busig kattunge som nu söker sitt nya hem. Vi vet att Embla vill ha en kattkompis. Hon är busig och lite burdus i sin lek så äldre barn passar bättre än små. Innekatt eller utekatt spelar ingen roll men kattungar kräver yta så det måste finnas plats att rasa av sig på.

Nu har Embla hittat sitt nya hem. Hon flyttar till landet och får en kattkompis, vi tror att denna lilla goding kommer att få ett fint kattliv.