Ling

ling20130612Ling är en Siameshona som senaste två veckorna hållit till runt Tirab på Svetsarvägen i Timrå. Märkligt nog är hon inte id-märkt. Hon var när hon hittades väldigt mager och i allmänt dåligt skick. Hon har nu fått ätit gott, vilat och varit till veterinär så nu mår hon jättebra. Veterinären tror att detta är en äldre katt, kan vara upp emot 10 år. Ling är en riktig gopropp som bara vill ha det mysigt mest hela tiden. Hon är en otroligt vänlig och rar katt som verkligen förtjänar ett fint hem att sprida sin kärlek i.

Underbara Ling kommer tillbaka till oss. En av husets katter var inte så snäll med henne utan tyckte att hon nog var för gammal för att umgås med unga snygga grabbar som han själv :) Vi söker nu ett nytt hem till denna charmanta dam, hon är så himla gosig och tillgiven, en riktig liten vän. Vi söker ett hem utan andra djur så vi inte riskerar att någon katt är dum mot henne igen, hon förtjänar att vara pensionär i lugn och ro utan antagonister, kärlek och god mat är Lings melodi.

Familjen som har hanen som inte är så förtjust i Ling har blivit så förälskade i henne och jobbar stenhårt på att katterna ska komma överens, verkar som om hon blir kvar där trots allt :)