Sotis

sotis20160225Sotis är en liten okastrerad svart hankatt med vita strån på bröstet som sånär blev påkörd av en långtradare vid Baggböle i Njurunda. Vittnen plockade med sig den skärrade lilla grabben till ett hus där dom trodde han bodde men det var inte deras katt. Dom knackade sedan runt i flera gårdar men ingen kände till var katten hör hemma. Nu finns han hos oss och han är en mycket go och social liten grabb, troligen ung. Han älskar att bli buren som en liten bebis, då spinner han högt. Han är en ljuvlig och lättsam katt som kommer att bli en mycket uppskattad familjemedlem hos någon. Sotis vill vara utekatt i en bra miljö.

Uppdatering: Sotis är nu kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Han uppskattas vara under året.

Nu har Sotis fått en egen husse och efter den obligatoriska innemånaden så får han gå ut lagom till att fira midsommar.