Flash

flash20150903Flash är en vacker svart gosse med en vit fläck på bröstet. Han har länge gått i Fläsian och försökt vara osynlig men en djurvänlig familj har arbetat på att få honom trygg. Till slut gick det att fånga in Flash och hamnade så hos oss. Ingen ägare har gjort anspråk på honom så nu har vi kastrerat, vaccinerat och öronmärkt honom. Han är åldersuppskattad till ungefär fem år och är en kille som i början är blyg men sedan själv tar kontakt och han vill då gärna ligga nära och gosa igen all den tid han gått ute på egen tass. Flash söker ett hem som innekatt och han bara väntar på att få ge sin människa en massa kärlek. Han ska inte bo med barn då han kan vara skvätten om det blir rörigt omkring honom. Ett lugnt hem där Flash får fortsätta ge en massa gos, det är hans högsta önskan!

Flash har fått ett hem som innekatt med mycket gos. Vi hoppas han ska trivas där!