Mimmi

mimmi20150727Mimmi är en runt fyra månader gammal kattflicka som kom till oss via ett omhändertagande. Hon är en pigg och glad tös med mycket spring i benen men tycker också om att gosa. När Mimmi kom till oss hade hon ögoninflammation som försvann efter behandling. Däremot har hon extra tårflöde så hon kommer att behöva en familj som är villiga att torka hennes små tårar de dagar det rinner lite extra. Vi har testat för virus och annat men hon är fullt frisk i övrigt. Lite skämtsamt säger vi att hon låtsas vara en perser :) Nu söker Mimmi sitt nya hem där hon vill ha en snäll kattkompis. Om hon ska gå som innekatt vill hon ha en innätad balkong att njuta på och om hon ska gå som utekatt vill hon bo i en kattvänlig miljö och hållas inomhus tills hon kastrerats vid sex månaders ålder.

Mimmi har fått ett nytt hem på landet, hon får tre kattsyskon varav två kommer från oss. Det blir mycket bus för Mimmi framöver och till våren kommer hon att få börja gå ut.