Gun

Gun är en liten brunsvarttigrerad fröken som hittades på Hornsgatan i Sidsjön där hon hållit konsert för de människor som vistades ute. Till slut lyckades hon charma sig in till en familj som lät henne slå läger över natten, och nu sitter hon hos oss. Hon har ingen öronmärkning och verkar med sitt beteende även vara okastrerad. Gun håller låda konstant och är euforisk över matskål och klappar. Hon korvar runt av glädje vid minsta blick och har sussat sött mellan jourhusses och -mattes kuddar, hon ska vara med helt enkelt. Det är en väldigt rar flicka som nu funderar på var hon hör hemma.

Uppdatering: Guns ägare har inte givit sig tillkänna och hon är nu kastrerad, vaccinerad, öronmärkt och åldersuppskattad till uppemot fem år. Hon söker ett hem utan mindre barn och med möjlighet till utevistelse i en fin miljö så hon får känna vind i pälsen.

Gun har nu flyttat ut på landet, där får hon det hur bra som helst :)