Oskar

oskar20150222Oskar är en helsvart kastrerad hankatt som dök upp på en gård i Rolandsbacke, Hässjö, Söråker i slutet av december. Han har ätit fågelfrön och suttit och sjungit utanför huset för att få komma in i värmen men där bodde redan katter och särskilt en av honorna där visade tydligt att Oskar kunde packa ryggsäcken och vandra vidare. En familj som tappat sin katt en bit därifrån for glada i hågen och tittade på Oskar som ser exakt ut som dotterns katt Valle men dom är osäkra på om det är han och dottern är bortrest så tills hon hinner komma hem och kika om Oskar är en Valle så annonserar vi honom utifall det är någon annans kisse. Oskar ser ut som en surmule på fotot men blir en kurrande gopojke så fort kameran försvinner :)

Oskar hette inte Valle, men däremot går han under namnet Zorro och bor en bit ifrån upphittaren. Han har nu fått komma hem igen.