Eivor

eivor20141124De här fem små kattungarna är födda utomhus i Kovland. Kattmamman har ännu inte kunnat lokaliserats, men ungarna lyckades upphittaren få in nattetid, sedan fick de vara hos sin mamma ute dagtid. Till slut blev situationen ohållbar, små kattungar ska inte vistas ute, och vi kontaktades. Kattungarna kom in till oss vid åtta veckors ålder och kommer vara leveransklara kring vecka 50 och vi försöker nu få tag på mamman.

När Eivor kom in hade hon en skada på hornhinnan. Jourhemmet har arbetat med att ge henne ögondroppar, vilket inte är så kul för en liten kattjej, men modig som hon är så klagar hon sällan på det. Eivor är väldigt självständig katt. Hon pysslar om sina syskon, men kan också gå undan för att få lite egentid. Den som smyger sig på en sovande Eivor får räkna med att bli stångad och gosad med så det står härliga till, Eivor formligen älskar att få ha jourhusse- eller -matte för sig själv!

Eivor har fått ett nytt hem