Kalle

Kalle är en tjusig herre som under cirka en och en halv månads tid försökt tagit sig in hos en familj i Hamsta/Laggarberg. Han är kastrerad men omärkt. Senaste tiden har han sovit i upphittarens växthus eftersom familjen inte kunnat plocka in honom men han har tjutit för fullt och velat komma in i värmen så nu har han fått komma till oss. Kalle är helvit, har ganska sträv päls och vackert gröna ögon.

Kalle fick ett nytt hem men det visade sig att han inte verkar trivas med små barn. Vi söker därför ett nytt hem till denna goding utan små barn och med möjlighet att få gå ut. För säkerhets skull söker vi dessutom ett hem utan andra djur så Kalle slipper flytta ytterligare en gång om han inte skulle uppskatta detta. Kalle är nu även öronmärkt, vaccinerad och åldersuppskattad till 2-3 år.

Nu har Kalles fd ägare hört av sig så vi låter henne adoptera tillbaka honom. Han kommer att få bo med sin kompis hos ¨mormor¨ tills matte med sambo hittat ett hus för de alla att bo i.