Bosse

bosse20141023Bosse är en okastrerad, mycket tjusig charmör som har gått ute länge i Långsjön, Njurunda. Han ska tydligen ha setts till i området i så mycket som tre års tid. Dock verkar ingen veta var han hör hemma och senaste tiden har han gått med en skada på svansen så nu har vi fått in den här stora och snälla grabben till oss. Och det gillade han skarpt, han bosatte sig på en fönsterbräda, inte för att titta ut utan för att det fanns ett element under!

Uppdatering: Bosse är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Han uppskattas vara runt fem år gammal och är en lugn och stabil kille. Han trivs jättebra inomhus men eftersom han är en rejäl grabb bör han få möjlighet att gå ut och motionera lite i en fin miljö efter sedvanlig inomhusmånad. Han verkar inte vara förtjust i hundar men en kattkompis kan eventuellt funka. Något han verkligen önskar i sitt nya hem är mycket gos för det är hans favoritsysselsättning. Han stångas och kramas och är som jättemysig.

Bosse har nu fått det perfekta hemmet och han verkar helt nöjd med sitt nya liv. Han följer matte i hälarna och sover i sängen, precis som en prins ska få göra.