Melker

Melker är en hankattunge på uppskattningsvis fyra månader som hittades skrikande vid Mellangatan i Timrå mitt i natten. Han är ganska tunn och har skabb så han har nog varit ute ett tag, en klo är skadad och behöver lite tillsyn. Han har även målarfärg i pälsen så han har förmodligen lekt arbetsledare på renoveringen av Mariedalsskolan. En kattälskande tjej tog in lille Melker över natten och nu finns han hos oss, hur nöjd som helst över mat, gos och en varm bädd. Han är smokefärgad med lite vitt.

Melkers ägare dök aldrig upp och han fick ett jättefint nytt hem. Dock visade han tydligt att det var trist att vara ensam katt och trots att köparen älskar honom högt släpper hon honom och ger honom chansen till ett mer passande hem. Han söker nu en kattkompis som gillar små busiga grabbar. Han kan gå både som inne- och utekatt men ska han vara innekatt måste han ha en kompis och ett lite aktivt hem.

Nu har Melker fått ett hem som innekatt i ett hus och där finns både barn och en annan katt som kan roa honom. Det verkar han väldigt nöjd med :)