Anna-Greta

Anna-Greta är ett omhändertagande som inkommit via polisen, hon är dock ingen vanvårdad katt utan hennes mamma födde henne och syskonen under en bod och det är ingen vidare uppväxt för en liten flinga. Hon är en glad och sprallig liten tös som dessutom råkar vara något av det sötaste vi haft i vår vård. Hon är ungefär 16 veckor gammal och söker nu ett nytt hem med en kattkompis, för bus med kompisar är det bästa som finns för små Anna-Gretor.

Anna-Greta fick ett nytt hem men kommer tillbaka till oss då katten hon flyttade till tyckte hon var en läskig liten brud. Nu söker hon ett nytt hem som innekatt med en yngre kattkompis som gillar busiga småflickor. Hon har visat sig vara förtjust i barn också så en barnfamilj kan nog fungera bra.

Anna-Greta har nu fått ett nytt hem som innekatt i en stor lägenhet med inglasad balkong och tre barn att tjusas med, i framtiden kommer hon eventuellt att få en kompis också, det här passar Anna-Greta perfekt!